In mijn studio aan de Czaar Peterstraat in Amsterdam gebeurt alles. Het is de plek waar ontwerp en ambacht samenkomen.

De studio is ook een plek om elkaar te ontmoeten. De plek waar je mijn ontwerpen zelf kunt ervaren. Waar je de materialen kunt voelen en outfits kunt passen. Of waar ik deze nog verder op jouw lichaam kan finetunen, want geen lichaam is hetzelfde. Dat vind ik belangrijk, omdat ik wil dat jij je nog meer de krachtige vrouw voelt die je in essentie bent. Die unieke aanpassingen worden gemaakt in mijn in-house atelier.

The Foundation Wardrobe

In de studio vind je altijd mijn foundation wardrobe; de basiscollectie. Die bestaat voornamelijk uit jurken, tops, broeken en rokken. Tijdloze items die onmisbaar zijn voor je garderobe. Die broek of jurk die altijd goed is. In je vrije tijd, maar ook voor je werk. De rok met die perfecte pasvorm. Die blouse die altijd goed is of het ideale basis t-shirt. Gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen, die bovendien makkelijk te onderhouden zijn. Mijn stukken zijn duurzaam geproduceerd, maar ook duurzaam door hun tijdloze ontwerp. Mijn collectie is er niet voor de fashion victims, maar voor de vrouw die kiest voor iets dat mooi eigen integer is. Dat waarde heeft. Nu en in de toekomst.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Start typing and press Enter to search

Winkelmand

Geen producten in je winkelmand.